GRANNY'S FOOD

Generaal Eisenhowerplein 141
2288 AG Rijswijk
Nederland

 info@grannysfood.nl
 070 444 3082

Grootmoeders gerechten met een moderne twist op Station Rijswijk
De oorspronkelijke heerlijkheden van vroeger aangepast aan de samenleving anno nu

Rijswijk, 4 november 2015 - Vanaf volgende week kunnen mensen in Rijswijk en omgeving genieten van authentieke gerechten met een hedendaagse touch. Treinreizigers kunnen zo uit de trein bij ‘grootmoeder’ binnenstappen.

Van Aziatische fusion gerechten tot lekkernijen uit de Surinaamse keuken. De chefkoks hebben het meegekregen van hun (groot)ouders en hebben er een eigen touch aan gegeven: ‘passie van onze (voor)ouders willen wij met liefde delen en dan wel in een modern jasje.’

Wat ons onderscheidt van andere ondernemers in de horeca is dat er naast vis-, gevogelte- en vleesgerechten ook een ruim aanbod is van vegetarische & groentegerechten. Dit is zeker uniek in Rijswijk en omgeving en waarschijnlijk uniek in heel Nederland. Veel lunchrooms en restaurants hebben een beperkt aanbod voor consumenten die minder of geen vlees willen eten.

Vegetarische & groentegerechten worden gescheiden bereid van de vlees-, gevogelte- en visgerechten. We gebruiken aparte pannen en kookgerei! En hebben aparte spoelbakken waar alle kookgerei gescheiden van elkaar wordt schoongemaakt.

Daarnaast hebben we 2 koelvitrines. Eén voor vis-, gevogelte- en vleesgerechten en één voor de groente- en vegetarische gerechten. Beide koelvitrines zijn gescheiden van elkaar met aparte uitgiftepunten om kruisbesmetting te voorkomen.

Granny’s Food opent haar deuren in het stationsgebouw van Rijswijk op maandag 9 november 2015.Van 11.00 tot 18.00 uur is iedereen welkom. Vanaf dinsdag 10 november zijn we open op werkdagen van 11.00 tot 19.00 uur. In het weekend kunt u ons benaderen voor catering.

Adresgegevens:

Granny's Food
Generaal Eisenhowerplein 141
In stationshal van station Rijswijk naast Subway
2288 AG Rijswijk
Tel. 070 444 3082
info@grannysfood.nl
www.grannysfood.nl