GRANNY'S FOOD

Generaal Eisenhowerplein 141
2288 AG Rijswijk
Nederland

 info@grannysfood.nl
 070 444 3082
News: Nagenieten van vegetarische kookdemonstratie Tong Tong Fair
15.06.09 18:58 Leeftijd: 12 yrs

Nagenieten van vegetarische kookdemonstratie Tong Tong Fair

Categorie: Heaven of Delight, Vegetarisch Eten

 

Den Haag, 15 juni 2009 -  De kookdemonstratie lacto-vegetarisch fusion koken door chefkok Armando van Heaven of Delight in het kooktheater op de Tong Tong Fair was heel succesvol. Veel mensen hebben weer nieuwe vegetarische gerechten bijgeleerd. Een enkeling had speciaal pen en papier meegenomen om de recepten te noteren. 

Op de ene dag hebben de mensen kunnen genieten van vegetarische kip in Chinese zoetzure saus en champignons met paprika en taugé in een vegetarische oestersaus. Op de andere dag waren er vegetarische garnalen met paprika in een pittige Surinaamse kerriesaus en milde tomatenchutney.

De mensen kregen ook uitleg over de diverse soorten vegetarisme en wat de voordelen zijn van gebruik van sojaproducten. Dat werd zeer gewaardeerd door de mensen, waardoor de kookdemonstratie een leerzame bijeenkomst bleek te zijn. Er was niet alleen praktische informatie, maar ook theorie.

Voor de mensen die de kookdemonstratie hebben gemist, bestaat er een mogelijkheid om een workshop vegetarisch koken met vleesvervangers te volgen. Deze wordt iedere woensdag gegeven bij Heaven of Delight in Den Haag.

Ook biedt chefkok Armando nu de mogelijkheid om mensen thuis te laten genieten van zijn kookkunsten. Vanaf dinsdag 16 juni 2009 worden op bestelling lekkere vegetarische gerechten en belegde broodjes thuis afgeleverd in Den Haag en in Rijswijk. Ook bedrijven en organisaties kunnen gebruik maken van deze service. Zorginstellingen en verzorgingstehuizen waar ouderen een speciaal vegetarisch dieet volgen, kunnen contact opnemen met de chefkok.

Op  YouTube kan je de kookdemonstratie bekijken van Heaven of Delight.